Retourneren

RETOURNEREN BIJ SWEATER WONDERLAND

Al onze artikelen worden op bestelling geprint. Daarom vragen wij om ajb vooraf goed naar de maattabellen te kijken. Bestel je bijvoorbeeld een sweater, pak dan eerst even jouw lievelingssweater uit de kast en vergelijk de maten. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn met jouw aankoop dan kun je de bestelling tot 14 dagen na ontvangst retour sturen. Retourneren is op eigen kosten. 

Stuur het pakket - in originele verpakking - via een PostNL, DPD of DHL servicepunt naar: Sweater Wonderland / Pro Allure, Anjeliersstraat 13, 1015ND Amsterdam.

Gebruik altijd de originele verpakking en voeg de pakbon bij het pakket. Laat het pakket frankeren en versturen. Bewaar het bonnetje goed, hierop staat de track & trace code waarmee je het pakket kunt volgen en kunt zien of deze in goede orde bij ons is aangekomen. 

Retourvoorwaarden voor binnen en buiten Nederland:

Uitsluitend artikelen die in ongebruikte staat en in originele verpakking worden geretourneerd komen in aanmerking voor een terugbetaling.

Wanneer wij het retourpakket en de teruggestuurde items in goede orde ontvangen en hebben verwerkt, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Wij streven ernaar jouw retour binnen 2-5 werkdagen na ontvangst te verwerken. Hierna storten we het restitutiebedrag zo snel mogelijk terug op je rekening. Het streven is een terugbetaling binnen 7 werkdagen na verwerking van je retour. Terugbetaling zal in ieder geval binnen de wettelijke termijn van 30 dagen plaatsvinden. De terugbetaling vindt plaats middels dezelfde betaalwijze als waarmee jij jouw aankoop hebt verricht. 

Retourneren defecte artikelen:

Wij verkopen uitsluitend kwaliteitsproducten en al onze artikelen worden vooraf aan verzending uitvoerig gecontroleerd op eventuele defecten. Desondanks, printen, inpakken en verzenden blijft handwerk en daarom bestaat er altijd een kleine kans dat je een beschadigd product ontvangt. Een beschadigd artikel kan niet als regulier retourpakket worden verzonden, maar moeten vooraf gemeld worden bij onze klantenservice via info@sweaterwonderland.nl

Let op! Het retourneren van "gepersonaliseerde" artikelen is NIET mogelijk. Met gepersonaliseerde artikelen bedoelen wij een artikel waar de eigen naam, of een gekozen jaartal op is geprint of gegraveerd. Mocht er sprake zijn van een defect, contacteer ons dan via info@sweaterwonderland.nl. Wij lossen het uiteraard voor jou op!