De Mama Est Sweater, een warm kraamcadeau voor mama zelf 👶🏻

De Mama Est Sweater, een warm kraamcadeau voor mama zelf 👶🏻

Een sweater die trouwens ook prima geschikt is als Kerstcadeau of Moederdag geschenk.

De Mama Est. Sweater is zo'n item waar elke moeder gewoon van gaat houden. Het jaartal op die trui herinnert haar keer op keer aan dat ene speciale moment waarop haar leven een compleet nieuwe wending nam.

Deze sweater is als een warme knuffel op een koude dag. Het omarmt haar met zachtheid en biedt het comfort dat ze verdient na de drukte van het moederschap. Of ze nu bezig is met de dagelijkse taken of gewoon wat quality time doorbrengt met haar kleintje (of iets minder kleine), deze sweater zorgt voor ultiem draagcomfort.

En laten we niet vergeten dat dit niet alleen een kraamcadeau is. De Mama Est. Sweater is een ware evergreen, perfect voor haar verjaardag, Moederdag of Kerstmis. Kortom alle dagen waarop warmte, liefde en familie centraal staan.

Let wel op, al onze sweaters worden in opdracht (dus per bestelling) geprint in Duitsland, waardoor wij circa 5 werkdagen levertijd nodig hebben. Tijdens de feestdagen kan deze levertijd oplopen. Bestel dus op tijd!

De sweater is verkrijgbaar in maar liefst 6 verschillende kleuren: roze, wit, lichtblauw, zand, zwart en asgrijs. We verkopen ook t-shirt of hoodie varianten in diverse kleuren.

 

Terug naar blog