Mama laten smelten met dit persoonlijke Kerstcadeau 鉂わ笍

Mama laten smelten met dit persoonlijke Kerstcadeau 鉂わ笍

馃巹馃巺聽Hey vaders, de feestdagen staan voor de deur, en laten we eerlijk zijn, het is altijd een klus om iets tofs te vinden voor de moeder van je kids. Dus, waarom niet iets unieks proberen dit jaar? Wat dacht je van deze Mama Leopard Sweater聽met de namen van jullie聽mini's? Maak het n贸g persoonlijker en laat jouw kinderen het geschenk zelf aan mama geven.聽鉂わ笍Geloof ons, moeders gaat smelten!

Deze sweater is geen standaard sweater, het is eerder een comfy knuffel met een trendy twist. Draag 'm lekker over sized of liever slim fit, het kan allebei!聽Met trendy luipaardprint letters die het woord "MAMA" spellen.聽Maar wat 'm echt speciaal maakt, is dat je ook de namen van jullie eigen kinderen聽erop kunt聽laten printen.

Je ziet het al voor je, toch? Haar ogen die oplichten als ze die trui opent en de namen van de kleintjes ziet. Een moment van puur geluk en verbondenheid. Met deze persoonlijke gift zijn haar boefjes altijd dichtbij, ook al zijn ze een paar meter verderop.

Ok茅聽genoeg sentimenteel gedoe, want behalve dat de sweater veel warme emoties聽geeft, is hij ook nog eens lekker zacht en beschermt hij je tegen de kou. Als een warme knuffel op een luie middag of langs de lijn bij de voetbalwedstrijd op zaterdagochtend. De luipaardprint geeft net genoeg stijl聽aan het sweatshirt zonder te overdrijven.聽Perfect voor de moeders die willen laten zien dat ze mode snappen, maar niet per se alle aandacht willen trekken.

Dus, snelle tip voor alle papa's: houd rekening met de verwerkingstijd en bestel die Mama Leopard sweater op tijd voor de Kerst.聽Het is een gift doordrenkt met liefde, een tikkeltje pit, en bovenal ook nog eens praktisch. Geef haar iets waar ze serieus blij mee zal zijn, en maak deze feestdagen extra speciaal. Het is het ultieme symbool van de onverwoestbare band tussen een moeder en聽haar kroost.聽

馃枑馃徏聽Let聽op, al onze sweaters worden in opdracht (dus per bestelling) geprint in Duitsland, waardoor wij circa 5 werkdagen levertijd nodig hebben. Tijdens de feestdagen kan deze levertijd oplopen. BESTEL DUS OP TIJD!

Deze sweater is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: lichtblauw, lichtroze, wit en asgrijs. We verkopen ook een t-shirt variant.聽

Terug naar blog